Официален представител на чешки интериорни врати Sapeli за България

Каталог Sapeli - pdf От средата на 2008 година Doordecor е търговски представител на фирма Sapeli. Тя е най-големият производител на фурнировани врати и каси в Република Чехия.

Историята на компанията датира от края на 19 век. През 1870 година на мястото на сегашния завод, се издигат воденица и дъскорезница, които обработват дървения материал. През 1918 година в град Полна, се основава фабрика за производство на врати. През 1948 година фабриката е национализирана и интегрирана в Обединените заводи на Чехословакия за производство на модерна линия интериорни врати.

Новата история на фирмата започва през 1992 година с реституцията на фабриката за производство на врати в град Полна. Обновената фирма стартира с огромни инвестиции за модернизация, реиновация и увеличаване на производството на нови модели с покритие от естествени фурнири.

Понастоящем фирма Sapeli произвежда над 60 вида врати и каси с различни модели и покрития. Покритията от естествен фурнир, са както традиционните: дъб, бук, череша, махагон, круша, орех и др., така и екзотичните: бубинга, падоук, венге, сребърен дъб, индийска ябълка, маказар, сребърно зебрано, африкански орех и много други.

Ламинатните покрития са с висок клас износоустойчивост - HPL, среден клас на износоустойчивост – CPL и ПВЦ – фолио, с различни декори. Фирмата е новатор в производството на врати и облицовъчни дървени каси за панелни жилища - много добра алтернатива за подмяна на старите врати, без къртене и други разрушителни действия. Тя е лидер в производството на стъклени врати с дървени каси, с качество гарантирано от традициите в този бранш в Чешката република. Тези врати, могат да задоволят и най-изискания вкус.

За информация и цени се свържете с нас на мейл: office@doordecor.bg или телефон: 0889918967.