Гаражни врати в София на топ цени


Метални ролетни врати

Подходящи при изграждането на всички видове индустриални сгради, магазини и гаражи. Ролетките се изработват от едностранни метални ламели, боядисани прахово в цвят. Вратите могат да бъдат задвижвани ръчно или автоматично с мотор-редуктор с дистанционно управление. При всички двигатели е предвидена възможност за бързо и лесно деблокиране на вратата при повреда в захранването.

Термоизолирани ролетни врати

Изработени от двустранни алуминиеви ламели с прахово покритие и топлоизолация от пенополиуретан с обща дебелина 10 мм. За по-добра изолация и за безшумно движение на вратата, водачите са с надлъжни меки четки. Вратите могат да бъдат задвижвани ръчно или автоматично с мотор-редуктор с дистанционно управление. При всички двигатели е предвидена възможност за бързо и лесно деблокиране на вратата при повреда в захранването.

Махови гаражни врати

Изработени от термично поцинкована ламарина, с прахово - полиестерно покритие, бели (цвят 9016 по RAL).
Задвижват се ръчно или чрез електромотор с дистанционно управление. Подходящи за отделяне на клетки в подземни и други гаражи. Отлична комбинация между функционалност и цена.

Гаражни секционни врати

Изработени от двустранни панели от висококачествена горещо поцинкована ламарина, прахово боядисани с термоизолация от пенополиуретан и обща дебелина 20 мм, 34 мм, 45 мм с ръчно или дистанционно задвижване. Осигуряват висока степен на сигурност и удобство при експлоатацията им. Подходящи за всички видове гаражи и халета.

Ролетни врати:
Ролетни врати Ролетни врати Ролетни врати Ролетни врати
Махови гаражни врати:
Махови гаражни врати Махови гаражни врати Махови гаражни врати Махови гаражни врати
Гаражни секционни врати:
Гаражни секционни врати Гаражни секционни врати Гаражни секционни врати Гаражни секционни врати

За повече информация

Относно цени, доставка и монтаж на гаражни врати от Doordecor се свържете с нашите консултанти на посочените телефони, e-mail или посетете шоурумите ни в град София.