Специални врати

Пожароустойчиви врати

Еднокрили и двукрили врати с огнеустойчивост 90 мин., 45 мин. или 30 мин. Употребяват се в промишленото строителство, офис сгради и в жилищното строителство. Пожароустойчивостта на вратате е изпитана по следните европейски стандарти: DIN 4102 и защита от дима съгласно DIN 18095 (допълнително оборудване); сертифицирани са съгласно британския стандарт за огнеустойчивост BS EN 1634-1 и димоустойчивост BS 476 Section 31.1.

Пожароустойчиви врати Пожароустойчиви врати Пожароустойчиви врати Пожароустойчиви врати Пожароустойчиви врати
Пожароустойчиви врати Пожароустойчиви врати Пожароустойчиви врати Пожароустойчиви врати Пожароустойчиви врати

Многофункционални врати

Изработени от горещо поцинкована ламарина с обща дебелина на крилото 40 мм. Вратите се използват за вътрешна и външна употреба на офис сгради, в промишленото и жилищно строителство. Металните врати са особено подходящи за мокри и влажни помещения и за външен монтаж.

Многофункционални врати Многофункционални врати Многофункционални врати Многофункционални врати

Стъклени врати

Изработени от закалено стъкло с дебелина от 8 мм с възможност за монтаж на метални и дървени каси. Различните видове стъкло - матирано, цветно, бяло или релефно, придава изисканост, стил и осветеност на големи помещения. Благодарение на високата устойчивост на стъклото и разнообразните механизми, стъклените врати намират все по-голямо приложение като интериорни врати, при остъкляване на магазини и обществени сгради.

Стъклени врати Стъклени врати Стъклена врата Стъклени врати

За повече информация

Относно цени, доставка и монтаж на специалните врати се свържете с нас на посочените телефони, електронна поща или посетете някой от нашите шоуруми в София.