Входни врати

Входната врата, създава първото впечатление за всеки дом. Вратата трябва да осигури - отлична защита, добра визия, спокойствие (шумоизолация) и комфорт (топлоизолация). Блиндираните врати, които предлагаме съчетават всички тези качества. Вратите се проектират според индивидуалните изисквания на всеки клиент, за да удовлетворят неговата представа за сигурност и уют.


Входните врати могат да бъдат с различни завършващи покрития и заключващи системи, като основния подход при избора на врата зависи от уникалността на всяка поръчка.


Предлагаме и входни врати изработени от различни видове масивна дървесина - бял бор, смърч, дъб, бук и различни видове махагон. Благодарение на високотехнологичното си оборудване сме способни да удовлетворим изискванията и на най-взискателните клиенти. Ние изготвяме дървени врати - 100% масив по ваши дизайнерски решения и модели по каталог.

Метални врати

За повече информация

Относно цени, доставка и монтаж на входни врати от Doordecor се свържете с нашите консултанти на посочените телефони, e-mail или посетете нашите шоуруми в град София.