Врати по поръчка и индивидуални размери

Когато ви потрябват врати, независимо дали са интериорни или входни – блиндирани, правилното решение е да изберете врати по поръчка. Пазарът е залят от налични врати, но ако се спрете на тях са сигурни няколко неща: ограничени сте в размерите, имате малък избор на цветове, вратите са от нисък клас и съответно не са толкова сигурни и качествени.

Тези врати няма да бъдат уникални и рискувате да направите редица компромиси. За съжаление много от клиентите оставят избора на врати за последният момент и изпадат в трудна ситуацията.

Не са малко случаите, когато си купувате налични врати, а после чакате за монтаж повече отколкото, ако си ги поръчате.

В нашата фирма всички врати са по поръчка. Изработват се индивидуално за всеки клиент. Така клиента има богат избор от цветове и модели, а ние сме сигурни в крайния резултат. Когато взимаме размери, правим консултация, съобразявайки се със спецификите на обекта. Можем да предложим врати не само с нестандартни размери, но и форма. Предлагаме най-подходящият начин за монтаж, тъй като в определени случаи, това има значение (най-вече при санитарните помещения).

Всяка врата се създава по ваше желание, като може да избирате от различни видове покрития, цветове, модели. Нещо повече, всяка врата има възможност, да притежава и специални характеристики – звукоизолираща, водоустойчива, пожароустойчива или подходяща за големи температурни разлики от двете ѝ страни.

Малките детайли също са важни: пантите, бравите, стъклодържачите и формата на первазите. Може да съчетаете два цвята в една врата и то без допълнително оскъпяване.

При входните врати, размерите са от още по-голямо значение. Може да добавите и допълнителни защитни механизми за по-голяма сигурност. Някои от клиентите, държат да не се къртят стените и едновременно с това да се запази проходното пространство. Това е предизвикателство, с което се справяме в повечето случаи.

Разбира се, бюджетът е едно от най-важните неща, затова казваме на клиентите си, да степенуват приоритети си. Кое е най-важно: цената, визията, цвета, характеристиките, високата сигурност или всичко заедно.

Заповядайте в Doordecor, където нашите консултанти ви очакват и направете своя избор!

Бяла врата със закалено стъкло и височина 2.40 метра

Врата по поръчка

Врата с фурнир орех и височина 2.70 метра

Врата по размери

Портал под неправилен ъгъл

Остъклена врата под неправилен ъгъл

За повече информация

Относно цени, доставка и монтаж на врати по поръчка и с индивидуални, нестандартни размери се свържете с нашите консултанти или посетете нашите шоуруми в град София.