Новости в конструкцията на интериорни врати Sapeli

Верни на своя стил за непрекъснато развитие и подобряване на качеството и тази година Sapeli, въведоха новости в конструкцията на интериорните врати. Няколко са важните детайли при изработката на вратите, които се отразяват на експлоатацията им.

Конструкция на интериорни врати SapeliКонструкция на интериорни врати Sapeli - 2

Материалите вложени в различните детайли. Специалистите на Sapeli, избират внимателно и подлагат на тестове, всички материали, които влагат в продуктите. За изработката на рамката на крилото има няколко вида материали, в зависимост от предназначението на вратите. В най - ниския клас тя е направена от многослойна, клиновидно слепена, иглолистна дървесина. В средния и премиум клас, към тази рамка са добавени, хоризонтални допълнително укрепващи детайли от плътно ПДЧ. В този случай, пълнежът на крилото е от олекотено или плътно ПДЧ.

При вратите със специално предназначение, тази конструкция се променя. При пожароустойчивите, звукоизолиращите и клима вратите, рамката се изработва от многослойна шпервана плоскост, разположена напречно на повърхността на крилото. Когато е необходимо, се залага и допълнително укрепване от същия материал.

Другите възлови детайли, са бравата с насрещника и пантите. Новият насрещник на Sapeli е с подобрена конструкция и здравина. Основна роля за това играе дебелата 3 мм. метална планка, която е монтирана на вътрешната страна на касата. Самият насрещник е захванат за нея с винтове, които преминават през цялата дебелина на дървената каса.

Пантите са усилени, монтирани на метален пантодържач и тествани за издържливост, над 300 000 работни цикъла.

Всичко това прави интериорните врати Sapeli, максимално здрави и сигурни за дългогодишна експлоатация.

Панти на врати с марка Sapeli

Брави на врати Sapeli


Тест за издръжливост на интериорни врати Sapeli

Тест за якост на пантите на врати Sapeli

Тест за устойчивост на бравата на врати Sapeli

Тест за устойчивост на интериорни врати Sapeli

За повече информация

Относно цени, доставка и монтаж на врати от Doordecor се свържете с нашите консултанти на посочените телефони, e-mail или посетете нашите шоуруми в град София.