Интериорни врати с витражно стъкло

Шумоизолиращи интериорни врати

Вратите между стаите са не само изделие, което ограничава пространството между стаите и не допуска циркулация на студения въздух, но и елемент, който има важна роля в общия интериор на дома. Изборът на интериорни врати трябва да бъде в хармония и единство с целия интериор на жилището.

Напоследък в дизайнерската мода навлизат отново остъклените врати. Повод за възраждането им станаха новите технически постижения, позволяващи изработката на цели декоративни произведения. Преди всичко се използва специално закалено стъкло, което трудно се разбива. Разновидността на декора започва от цвета и вида на стъклото.

Матови или полупрозрачни, гладки или релефни обикновено бели или със затъмнение всеки от вариантите подчертава дизайна, допълва общата картина.

Ако имате желание да превърнете вратите в арт произведение може да поръчате витражно стъкло или ръчно изрисувано такова боите, на което не се поддават на влиянието на слънцето и почистващите препарати. Особено интересни са такива интериорни врати за детски стаи.

Качеството на материала и конструкцията се явяват неразделна част от нашето търсене и именно те влияят доколко един или друг модел врати са привлекателни. При избора на интериорни врати е необходимо да се отчитат техните качествени характеристики.

Първо - материала, от който са направени; второ - звукоизолация и топлоизолация; трето - метод на тяхното поставяне. По правило най-твърди видове са бук, дъб и ясен. Понякога този плюс се превръща в недостатък като се разбере при снемане и качване на вратата колко е тежка.

Перспективата е на синтетичните интериорни врати. При тях има добра имитация на популярни видове материали. Тези интериорни врати се явяват аналози на такива понятия като дълговечност, надеждност и практичност. Покритието на вратите е устойчиво на резките промени на температура, на влажност, на пряката слънчева светлина.

Подобни покрития идеално имитират натуралната дървесина в частност нейната структура и отенъци. Въпреки че покритието на тези врати е направено от изкуствени синтетични материали те не съдържат никакви токсични и вредни за здравето на човека примеси и са напълно безопасни за околната среда.

За повече информация

Относно цени, доставка и монтаж на врати от Doordecor се свържете с нашите консултанти на посочените телефони, e-mail или посетете нашите шоуруми в град София.