Интериорни врати за метални каси

Интериорни врати за метални каси

По начало интериорните врати не се нуждаят от метални каси, освен ако не става въпрос за помещения, предвидени за съхранение на специални вещи и документи. За съжаление, панелните блокове са изградени по специфична технология и при тях вратите се монтират на метални каси, вградени в панела. Когато се започне основен ремонт на панелно жилище, най-големият проблем е свързан с подмяната на вратите. Вградените метални каси е много трудно да се премахнат - това става след сложни процедури с различни инструменти за къртене.

Въпросът с металните каси е решен рационално от Doordecor. По напълно нова технология новите врати се монтират върху старите метални каси, без това да се отрази на ширината на отвора на вратата. Новите врати пасват идеално, като не създават никакви проблеми при отваряне и затваряне. Те могат да имат произволен дизайн по желание на клиента. Сред избора от модели интериорни врати за метални каси са множество красиви предложения, включително и остъклени варианти.

Според спецификата на помещението може да се изработят подсилени интериорни врати със специални брави, осигуряващи сигурност. Това е подходящо за офиси, магазини и други помещения с бизнес предназначение. Хубавото е, че без да се къртят метални каси и да се нанасят тежки поражения върху стените, новите врати могат да се монтират така, че да прилегнат перфектно.

Някои клиенти искат да запазят металните каси и на тях директно да се монтират вратите. Това е много трудно, но не и неизпълнимо. Трябва да се има предвид, че отворите за врати не винаги са идеални - имат кривини, наклони и деформации, в които една нова врата, доста трудно ще пасне. Има проблем и с обкова, панти, брави, а също и с уеднаквяване на цвета на касата и вратата. В повечето случаи, такъв вариант вместо да спести пари, повече оскъпява подмяната на вратите, а и резултатът не винаги е задоволителен - нова врата със специално произведена нова каса, изглежда значително по-добре от нова врата монтирана на стара каса. Затова вариантите за покриване на старата каса с нова са за предпочитане от естетическа и финансова гледна точка.

В старите сгради има още един парадокс, който вече не изненадва производителите - обикновено няма две врати, които да са с абсолютно еднакви размери. Отделно деформациите, получени с годините се отразяват и това налага сваляне на индивидуални размери за всяка една врата. Всички модели интериорни врати за метални каси могат да се изработят в богат цветови диапазон - клиента може да избира в каталог с множество цветове, модели, форми и декорации.

Изберете модела интериорни врати, които ви харесват, а въпроса с касите се решава индивидуално. За всеки проблем има различни варианти, защото вратите се изработват по индивидуални размери с избраната от клиента визия.