Как да изберете врата за гаража на вашия дом?

Така, вие сте решили, че вашият дом има нужда от нова гаражна врата. Как да я изберете?

Интериорни врати дизайн

Тъй като различните стилове гаражни врати не са от най-предпочитаните теми на разговор, когато тръгнете да ги купувате ще бъдете изненадани от броя на възможностите за избор по отношение на брой панели, цветове и материали. Може би дори да сте малко объркани за това как да изберете най-подходящите за вашия дом. На Doordecor.bg може да намерите някои идеи и предложения и да получите подробна информация за това, което ви интересува – дали да са метални, ролетни, секционни или махови.

Въпреки че ние, като собствениците на жилища, нямаме някакво по-специално отношение към избора на гаражни врати, като основен приоритет, да направим правилния подбор по отношение на стила на дома може да доведе до значителна разлика във външния му вид, да се погрижим за привлекателността на екстериора на жилището, да го направим “curb appeal”, или с други думи казано, всеки който го види да иска да го купи.

В много домове или по-големи кооперации, вратите на гаража представляват до една трета от външното лице. Повечето брокерите ще ви кажат колко е важно “първото впечатление” за стойността на вашия дом, не че ще го продавате. Но друго е усещането, когато знаеш, че дома ти е хубав и направен с много вкус и качество.

Надяваме се, че тези съвети за избор на гаражни врати ще ви помогнат:

* Първо, изправете се и погледнете към вашия дом. Каква е формата му? Дали е с форма на кутия, има ли извивки и чупки в дизайна му? Има ли вашата къща красива дървена дограма, която ще бъде подчертана от подходящо избрани по цвят врати на гаража?

* С каква форма са прозорците в дома ви? Секционните гаражни врати, предлагани от Doordecor-bg.com, може да изглеждат страхотно, ако вашите прозорци са леко извити като тях.

* Ако дома ви има съвременен модерен външен вид, той може да се подобри, ако го подчертаете с подходящо избрани врати с широки хоризонтални панели, вместо по-малки квадратни панели.

* Преди да идете в магазина, може да предприемете една обиколка на вашия квартал. Със сигурност ще видите комбинации за гаражни врати, която ще ви харесат и които ще се съчетават добре с външния вид на вашия дом. Обърнете внимание, направете някои снимки.

* Предприемете малко онлайн пазаруване. Всички доставчици имат уеб сайтове и показват своите продукти, така че може да получите представа за различните стилове, материали и опциите за цветовете. Когато пазарувате, обърнете внимание на гаранцията на производителя. Не всички са еднакви.

* Други съображения при избора на нови гаражни врати. Ценовият диапазон, качество и безопасност, разбира се. Те не са направени еднакво.

Когато сте решили какво точно искате, поговорете с фирмата, която ще осигури вратите за вашия гараж. Уверете се, че те ясно разбират какво вие искате, но не забравяйте да попитате какво е включено и какво не в доставката. Не се страхувайте да задавате въпроси, те затова са там. Това може да ви спести много проблеми по-късно.

Надяваме се, че тези идеи ще ви помогнат в правилния избор на гаражни врати за вашия дом.

За повече информация

Относно цени, доставка и монтаж на врати от Doordecor се свържете с нашите консултанти на посочените телефони, e-mail или посетете нашите шоуруми в град София.