Евтини интериорни врати

Цената на интериорните врати ли е най-важна при избора им? Когато купувате евтини интериорни врати, имайте пред вид, че те няма как да са и качествени. За да изпълнява функциите, за които е предназначена, интериорната врата трябва да бъде монтирана.

Затова можем да кажем, че 50% от крайния ефект на резултата при избора на интериорни врати, зависи от монтажа. Например една скъпа врата, изработена от качествени материали, може да ви разочарова и обратно, евтина и с ниско качество врата, може да бъде сглобена и монтирана професионално за да ви служи дълго време.

От какво зависи качеството на интериорните врати? Всеки знае, че на първо място това са вложените материали – рамката на вратата, пълнежа, покритието, брави, панти, сглобки и т.н., но съществува и един детайл, на който никой не обръща внимание. Колкото по-евтина е една врата, толкова по-сложен и скъп е монтажа й.

Евтините интериорни врати пристигат на обекта на части, които имат нужда от прецизна обработка при сглобяването им. Често това действие е невъзможно да бъде извършено на място. Това компрометира крайния резултат и оказва влияние на живота на вратите.

Най-често става въпрос за различните видове сглобки, настройките на пантите и бравата. При евтините интериорни врати, сглобени веднъж, няма възможност за последващи настройки и регулиране. С времето, те провисват, започват да скърцат или да се самоотварят/самозатварят.

При качествените врати, всичко това подлежи на регулация и може да бъде отстранено.

Когато избирате евтини интериорни врати, проверете дали монтажа е включен в цената и кой го извършва, също така дали има гаранция и за монтажа. Много често, това е невъзможно, когато сте клиенти на големите вериги, тъй като монтажните екипи са на външни фирми. Така отговорността за крайния продукт се размива.

Купувайки си врати на ниски цени, в повечето случаи си купувате проблеми!

За повече информация

Относно цени, доставка и монтаж на врати от Doordecor се свържете с нашите консултанти на посочените телефони, e-mail или посетете нашите шоуруми в град София.