Блиндирани входни врати в София на топ цени

Врати на склад

При нас може да намерите блиндирани врати с доставка и монтаж до 3 дни от датата на поръчката, произведени в Турция.


Входната врата на всяко жилище трябва да устоява на атаки от страна на хора с престъпни намерения. Тя играе основна роля в опазването на имуществото и неприкосновеността на домовете ни. Едно добро решение за осигуряване на сигурност са различните модели блиндирани врати. Те имат подсилени конструкции от метал, с вградени усилващи елементи, които правят вратата непробиваема. Особено внимание се обръща на заключващите механизми. Някои блиндирани врати имат по два заключващи механизма, които са със специални секретни патрони, или се слагат невидими отвън брави за максимално затрудняване на опитите за взлом.

Блиндираните врати могат да имат конструктивни разлики при изработката. Цялостното им проектиране е насочено към максимална здравина, сигурност и устойчивост срещу взлом. Това се постига, като се използва здрава метална каса, която се монтира към стената и крило, което също е от метални профили и ламарина. Заключването на блиндирани врати се осъществява с механични, електромеханични или електронни брави. Секретните ключалки, които се използват имат различна степен на сигурност и могат да бъдат защитени с бронировка против разпробиване, чупене или бампиране.

Монтажът на блиндирани врати e изключително важен за крайния ефект. Освен здравото закрепване към стената, посредством заварки или анкериране, останалата фуга се запълва с монтажна пяна. Целият процес от взимането на размерите, през изработката и монтажа, изисква прецизност във всеки детайл. Целта е да ce предотвратят вcяĸaĸви oпити за проникване чрез къртене и разбиване. В комплект с противовзломна брава, блиндираната врата осъществява надеждна преграда срещу кражби.

Моделите блиндирани врати зависят от външното покритие, което се различава по качествата и вида на материала, цветовата гама, дизайна и детайлите (дръжки, шпионка, допълнителни декоративни елементи). Входната врата е визитката на жилището и тя създава първото впечатление върху посетителите на един дом. Тя е длъжна да впечатли и крадците, като им покаже, че е трудно препятствие. Доказано е, че лицата с престъпни намерения избягват да разбиват блиндирани врати.

При изготвянето на всяка поръчка, клиента има възможност да конфигурира своята врата, като добави различни екстри или друг вид брави и патрони.

 • Допълнителна, втора брава
 • Резе
 • Външна брава Герда
 • Автоматичен регулируем праг
 • Патрони с висока степен на сигурност от марките: Evva (Ева), Keso (Кесо), Mul-T-Lock (Мултилок), Abloy (Аблой)

Покритието на крилото и касата, могат да бъдат избрани съобразно интериора или предназначението на вратата. Ламиниран МДФ в няколко цвята; Фурнирован МДФ, байцван по мостра и лакиран; Крафт Мастер плоскости, с различен дизайн, боядисани или байцвани; Влагоустойчив МДФ, боядисан в цвят по RAL; HPL, ако вратата е изложена на атмосферни условия.

Някои от тези повърхности могат да бъдат фрезовани, по мостра или избор от наш каталог. Тези фрезовки придават индивидуалност на вратите и могат да се съчетаят с интериора на жилището.

Модел Е4

Блиндирана врата - модел Е4

Описание Е4

Конструкцията на крилото е с обща дебелина 80 мм. Изработено е от два листа ламарина с вертикално оребряване. Усилено легло, за сигурен монтаж на бравата. Два броя регулируеми, лагерни панти. Изолационен пълнеж. Крилото е облепено с два листа ламиниран МДФ, закрепен с метален, обкантващ профил. От вътрешната страна на крилото, профилът е огънат, така че образува легло за гумено уплътнение. Завършен и естетичен вид, придава профила от МДФ. За пасивна сигурност има три броя шипове.

Носещата метална каса – щок е от 2 мм студено огънат профил, прахово боядисан. По вертикала има профилирани планки, за монтаж към стената. В профила на касата се поставя още едно гумено уплътнение, за по-добра изолация.

Вратата е окомплектована със секретна брава, ямков патрон Mul-t Lock 7x7 и бронировка Securemme. Дръжка с розетки и шпионка.

Декоративната, обхватна каса е от ламиниран МДФ в съответен цвят и компенсиращи первази.

Техническа характеристика:

Технически характеристики - модел Е4

 1. Стоманени ребра
 2. Регулируема лагерна панта
 3. Облицовка от МДФ
 4. Изолационен слой
 5. Компенсиращи первази
 6. Стоманена каса
 7. Заключващ механизъм
 8. Гумен уплътнител
 9. Външен стоманен лист
 10. Декоративна маса от МДФ
 11. Тухлена или бетонена стена

Модел Е5

Блиндирана врата Е5

Описание Е5:

Конструкцията на крилото е с обща дебелина 65 мм. Изработено е от два листа ламарина с вертикално оребряване. Усилено легло, за сигурен монтаж на бравата. Два броя регулируеми, лагерни панти. Изолационен пълнеж. Крилото е облепено с два листа ламиниран МДФ, закрепен с метален, обкантващ профил. От страната на пантите има три броя пасивни шипове.

Носещата метална каса – щок е от 2 мм студено огънат профил, прахово боядисан. По вертикала има профилирани планки, за монтаж към стената. В профила на касата се поставя гумено уплътнение, за добра изолация.

Вратата е окомплектована със секретна брава, ямков патрон и външна бронировка. Дръжка с розетки и шпионка.

Декоративната, обхватна каса е от ламиниран МДФ в съответен цвят и компенсиращи первази.

Модел Е6

Блиндирана врата Е6

Описание Е6:

Конструкцията на крилото е с обща дебелина 80 мм. Изработено е от метални профили с вертикално и хоризонтално оребряване и покрито от външната страна с ламарина с дебелина 2 мм. Усилено легло, за сигурен монтаж на бравата. Два броя регулируеми, лагерни панти. Изолационен пълнеж. Крилото е облепено с фурнирован МДФ, включително и по фалца. От страната на пантите има три броя пасивни шипове.

Носещата метална каса е от винкел 80/80/6 мм, заварен към зида в шест точки и грундиран.

Вратата е окомплектована със секретна брава MOTTURA модел 54797, с прекодиращ се патрон MOTTURA Vario и бронировка. Дръжка от вътрешната и топка от външната страна на вратата.

Декоративната, обхватна каса е от фурнирован МДФ в съответен цвят и компенсиращи первази.

Модел Е7

Блиндирана врата Е7

Описание Е7:

Конструкцията на крилото е с обща дебелина 85 мм. Изработено е от метални профили с вертикално и хоризонтално оребряване и покрито с ламарина с дебелина 1,5 мм. Усилено легло, за сигурен монтаж на бравата. Два броя регулируеми, лагерни панти. Изолационен пълнеж. Крилото е покрито с ламинирани ПДЧ плоскости 18 мм, и кантирани с 2 мм ПВЦ кант. За пасивна сигурност има два броя шипове.

Носещата метална каса – щок е от затворен профил 80 х 40 х 3 мм или дебелостенен ъглов винкел. Вграден праг на касата за по - добра изолация.

Вратата е окомплектована със секретна брава, с ямков патрон Mul-t Lock 7x7 и бронировка. Дръжка с розетки и шпионка.

Декоративната, обхватна каса е от ламинирано ПДЧ 18 мм с ПВЦ кантове 2 мм в съответен цвят и первази.

Врати на склад

При нас може да намерите блиндирани врати с доставка и монтаж до три дни от датата на поръчката, произведени в Турция. Предлагат се в 4 цвята и стандартни размери.

Блиндирана врата на склад 101 Блиндирана врата на склад Африка Блиндирана врата на склад Орех

Описание на вратите:

Крило с дебелина 70 мм, изработено от студено огъната профилирана ламарина с дебелина 1,2 мм и фрезовани панели от ламиниран МДФ с дебелина 10 мм. Шест пасивни шипа за по-голяма сигурност от страната на пантите. Изолационен пълнеж от полистирен за шумо- и топло- изолация.

Регулируема обхватна метална каса – прахово боядисана.

Сигурност – основна секретна брава с тристранно заключване и защита на патрона с три ключа, допълнителна секретна брава с дефендер и резе от вътрешната страна на вратата.

Обков - сатенирана дръжка от вътрешната страна на вратата, подвижна или пасивна от вън, шпионка и метално чукче.

Технически характеристики:

Технически характеристики и структура на блиндираните врати

Блиндирани и метални врати

Всеки от нас би искал най-доброто за себе си и своето семейство. Разбира се, когато нещата опрат до сигурност трябва да сме безкомпромисни. Тук идва и важният въпрос - каква врата да поставим на нашия дом?

Хората често бъркат металните и блиндираните врати. И докато блиндираните врати са метални, то металните врати не е задължително да са блиндирани.

Особености на блиндираните врати

Главното при блиндираните врати е тяхната устойчивост на взлом. За да изберем правилната врата трябва да знаем каква е разликата между различните класове врати. Качествената врата се отличава с това, че е произведена от поцинковани, неръждаеми метали, с определена дебелина. Предимство на тези блиндирани врати е, че те са значително по-издръжливи във времето на различни деформации.

Конструкцията на вратата съдържа няколко компонента: заключваща система (брава и лостова система за многоточково заключване), патрон (важен детайл е и бронировката на патрона), каса (рамката на вратата) и крило.

Брава

Бравите биват механични, моторни, електромеханични. Най- разпространени са механичните, следвани от електромеханичните (механична брава с електроника, помагаща работата на механичната част) и накрая са моторните. Моторните брави се управляват по различни начини - с магнитни карти, GSM или транспондери.

Следващият важен момент е защитната система на бравата, която може да бъде с многоточково заключване, със система за блокиране при опит за взлом и други.

Патрон

Друг важен момент е избора на патрон. И нещо повече, за по-добри резултати нека се спрем на бронировката на патрона. Изработена от закалена стомана, тя се поставя пред патрона, за да го предпази. С това целим да затрудним максимално крадците.

Важните характеристики на добрите патрони са висок брой работни цикли, издръжливост на екстремни атмосферни условия, устойчивост на усукване, удари и др. Както и при бравите можем да обобщим три основни направления - нисък клас, среден клас и висок клас. На първите два няма да се спираме, съвсем логично при тях водеща е цената, за сметка на сигурността. Ако се водим от цената, обаче рискуваме да вършим двойна работа, и дори нежелано проникване в дома. За това най-препоръчителния подход е да залагаме на висок клас заключваща система. Нашите консултанти биха Ви препоръчали някоя от доказаните на пазара марки - Abloy, Evva, Mul-T-Lock или Keso.

Каса

Касата на вратата се изработва от стоманени профили, които могат да бъдат боядисани в цвят по избор или покрити с естествена дървесина, ламинирани плоскости и други.

Крило

Крилото се състои от оребрена рамка, върху която се заварява стоманен лист, поставя се изолационен пълнеж от минерална вата, полистирен (по-известен като стиропор) или каменна вата. Тази конструкция се покрива с декоративни плоскости от ламиниран МДФ, фурнирован МДФ и други.

Ако се върнем в началото на всичко казано до тук все пак най- важно за нашата врата си остава нейната надеждност и сигурност срещу опити за проникване. Като цяло трябва да гледаме за здрава конструкция, с висока издръжливост на натоварвания, изработена от висококачествени материали.

Монтаж

И така вече сме се обзавели с нашата блиндирана врата - мечта, изпълнили сме всички препоръки, изчетени старателно в Интернет и нашия патрон не може да бъде разбит дори и от Супермен. Какво повече може да се обърка? Монтажът. Нека ви дадем пример - имате най-качествените продукти за хляб, но ги давате в ръцете на някой, който никога не е чувал, че маята втасва. Резултатът? Плачевен. Ето това може да се обърка и при монтажа на блиндираната Ви врата ако не е изпълнен професионално.

Няколко са моментите, на които да обърнете внимание. Първо как се започва монтажа - задължителен елемент е набиването на метални пръти в самата стена - това осигурява здравина. След това трябва да сме сигурни, че и крилото на вратата е поставено по правилен начин, защото дори и най-скъпата врата при лош монтаж няма да изпълни предназначението си.

Не на последно място трябва да се обърне внимание и на мястото където ще се монтира самата врата. Дали тя ще бъде подложена на външни атмосферни влияния или не. Това ще определи какъв материал да бъде използван за декоративният панел на бравата. Накратко - трябва да сме сигурни, че се доверяваме на фирма в бранша с доказани резултати и екип от професионалисти.

Врати от Doordecor

Πpи нас ще получите индивидуален проект за врата, съобразен с Вашите собствени изисквания и желания. Можете да добавяте и комбинирате различни екстри, видове брави и патрони. Имате богат избор от цветове и дизайн, които да съобразите с интериора във Вашия дом. Някои от повърхностите могат да бъдат фрезовани, по избор или мостра от нашите каталози.

Doordecor разполага и с блиндирани врати (турско производство) на склад.  Te са изработени по иновативна технология, при която се извършва сгъване на две метални части една върху друга като едно цяло.

Очакваме Ви!

За повече информация

Относно цени, доставка и монтаж на блиндираните врати се свържете с нашите консултанти на посочените телефони и електронна поща или посетете някой от нашите шоуруми в град София.